Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

BOOGALOO
ROCK CLUB SUBOTOM - KAWASAKI 3P (support: ZADRUGA)
Zagreb, 05.02.2005.

Subotnji rock club BOOGALOO (bivši OTV dom, ili za starije Rans Moša Pijade) u Vukovarskoj 68 i ovog tjedna nudi izuzetnu koncertnu poslasticu. Radi se o zajednickom nastupu dva najotkacenija hrvatska punk-rock banda - KAWASAKI 3P i ZADRUGA.

KAWASAKI 3P su svoje dugogodišnje sviranje kapitalizirali albumom izdanim za Dancing Bear i velikim hitom "Antonija" sa kojim su se pojavili na prošlogodišnjoj Dori (natjecaju za pjesmu Eurovizije), gdje su podigli veliku prašinu i pokupili simpatije široke publike. Kako se ponovno bliži izbor pjesme za Doru nikad se ne zna što bi Kawasaki 3P mogli napraviti jer upravo rade na materijalima za novi album!? Band je od nedavno, u malo promijenjenoj postavi, tako da je sa bas gitare na svoj osnovni instrument gitaru prešao Viduka (ex Majke, Kojoti) dok je na mjesto bas gitariste pristigao Mario iz Pips, Chips & Videoclips. Prvo javno pojavljivanje u novoj postavi imali su na (sad vec prošlogodišnjem) Fiju Briju gdje su pokazali sjajnu svirku i bili jedni od najboljih bandova te veceri, ako je suditi po reakciji pune dvorane. Kako od zagrebacke koncertne promocije svog prvog albuma u Pauku, Kawasaki 3P nisu zasvirali veliki ZG koncert, ovo je prava prilika da vidimo Tomfu i njegovu ludu ekipu na djelu, a 'ko zna kakva su nam iznenadenja spremili za ovaj put!?.

ZADRUGA je (kao i Kawasaki 3P) jedan od najdugovjecnijih hrvatskih bandova koji svojim veselim zagorskim punk rockom vec dugi niz godina zabavljaju svoje brojne i lojalne fanove. Kako je u zadnje vrijeme pjevac Kreš više okupiran svojim nastupima u Zlikavcima (gdje tumaci lik malog otkacenog zagorca) i radom kao urednik na Radiju 101, tako se i koncertna aktivnost banda malo primirila. No da su još uvijek u dobroj kondiciji (i da je motorka podmazana) dokazat ce vam na zajednickom nastupu sa Kawasaki 3P ove subote u Boogaloo rock clubu gdje možemo ocekivati sve hitove od "Mala Cici", "Dva put po dva", pa do "Tan du gej" i "Dok bil sam mlad"...  

Dakle, ove subote "double bill" ili što bi Hrvati rekli "dvostruka veselica" uz Kawasaki 3P i Zadrugu. Ulaznice u pretprodaji po 40kn mogu se nabaviti na pretprodajnim mjestima Boogaloo bar, Vukovarska 68, CD shop Dancing Bear, Gunduliceva 7, Club Route 66, Paromlinska 47 i Club Pracka, Dalmatinska 14. Na blagajni kluba ulaznice ce (ako koja preostane) koštati 10 kuna više.

NAJAVLJUJEMO:
12.02.2005. - ROCK'N'ROLL MASKEMBAL
19.02.2005. -  BARE I PLACENICI & ELEKTROBUDA
26.02.2005. - FREE TIBET
09.04.2005. - THE DOORS EXPERIENCE (Austria)
21.05.2005. - NUTELLICA (Germany)


Autor:

Gordan Penava Pišta
Zagreb, Hrvatska
gpenava@hgu.hr
hardtime@hgu.hr

http://www.hardtime-band.com/








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -