Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

BLOODHOUND GANG
Tvornica kulture Zagreb, 13.02.2006.

BLOODHOUND GANG
" Pravi poklon za Valentinovo"
13.02.2006., 21:00 sat
Tvornica kulture, Zagreb

Skupina kontroverznih klipana, Bloodhound Gang, nastupit ce 13.02.2006. u Tvornici. Njihov zivotni moto ''No reason to live, but we like it that way'' ispisan je na coverima njihovih albuma. Svojim pjesmama uspjeli su uvrijediti svakoga, politicki su nekorektni, kulturoloski nesenzibilni, antisocijalni, bezobrazni, pokvareni, te bez prevelikih zelja da se transformiraju u neki bolji bend. Ukratko, ne biste voljeli da vasa kcer izade s takvima!

Rijeci kojima se frontman grupe Jimmy Pop, basist Evil Jared Hasselhoff, D.J. Q-Ball, gitarist Lupus Thunder i bubnjar Willie The New Guy opisuju, glase otprilike ovako: Kreativni genije koji je mozda emocionalno izgubljen i pomaknut i koji bi mozda vise volio zivjeti na tamnoj strani covjecanstva, zatim mulato seljacina nalik retardiranom jarcu, socijalni slucaj od covjeka kojemu je ocito neugodno jer su svi u njegovom bandu zgodniji od njega, zatim rehabilitirani seksualno devijantni pervertit koji se nedavno preobrazio u predanog obiteljskog covjeka te lik koji se doslovno vratio s dna paklenoga grotla.

Za svoje fanove kazu da ih mrze i da im uopce nije jasno zasto ih slusaju, te su uz svoju sluzbenu stranicu pokrenuli i stranicu na kojoj svatko tko ih ne moľe smisliti ima pravo izreci svoje cijenjeno misljenje. No, sto je skupina ovih veseljaka mogla kreativno uciniti u proteklih nekoliko godina?!

U studenom 1994. godine izasao je njihov prvi debut, Dinglberry Haze, prodan u preko 100 primjeraka. 1995. u produkciji Columbia Records izlazi njihov prvi album Use Your Fingers. Kako albumi nisu bili pretjerano uspjesni, vesela petorka zatvorila se u svoj kreativni nered na nekoliko mjeseci i nakon brda popuąenih cigareta i boca ispijenog alkohola, pocetkom 1996. nastaje One Fierce Beer Coaster. Ovaj album postigao je impresivan uspjeh te je grupu odveo na prvu pravu americku turneju.

Zasigurno niste zaboravili onaj hit iz 1999. godine The Bad Touch...You and me baby ain't nothing but mammals, so let's do it like they do on the Discovery Channel... Ova pjesma s albuma Hooray For Boobies lansirala ih je u sam vrh glazbene scene i kako sami kaľu, omogucila im mnoge beneficije poput ''sexanja s fufama koje im u srednjoj ąkoli ne bi ni pizzu dostavile na vrata!''

Nakon ovog uspjesnog albuma uslijedila je mala stanka sve do 2004. godine. Pod povecalo publike ponovno stizu svojom pjesmom Fire Water Burn prikazanom u dokumentarcu Michaela Moorea Fahrenheit 9/11.

Tijekom svojih turneja po citavom svijetu osvajali su publiku eklekticnom glazbom i ekscentricnim performansima. Nikoga nisu ostavili ravnodusnima, bilo da se radilo o odusevljenju ili nezaustavljivoj mucnini. O njihovim nastupima kolaju urbane legende od kojih su neke neistinite, a neke i nevjerojatno istinite. Jedna od takvih je i kad su si tijekom jednog nastupa Jimmy Pop i Evil Jared povracali jedan drugom u usta a kad su pitali Jimmyja jesu li to i progutali, on je odgovorio: ''No, to bi zaista bilo odvratno..!''

Ukoliko je ovih nekoliko informacija o gostima Tvornice izazvalo gnusanje ili vas natjeralo do obliznjeg WC-a, moci cete ih zaobici u najsirem luku 13.02.2006. Ulaznice mozete nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, te na blagajni Tvornice.

IMPRESARIO d.o.o.
Lastovska 34, 10000 Zagreb, Croatia
Phone:: + 385.(0)1.6137874 / Fax:: + 385.(0)1.6137875
web page: www.impresario.hr








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -