Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

QUEEN REAL TRIBUTE
Subota, 25.11.2006. - Boogaloo, Zagreb, Hrvatska
Prilog: Gordan Penava Pišta, Zagreb, Hrvatska

Foto: Dragutin Matosevic

Queen Real Tribute
25.11.2006. - Klub Boogaloo, Zagreb, Hrvatska
15. godišnjica smrti Freddie Mercuryja (1991.-2006.)

Grupa Queen se ovih dana ponovo aktivirala - Brian May najavio je ulazak u studio sa Paul Rogersom (ex Free, ex Bad Company) sa kojim su prošle godine odsvirali uspješnu turneju. Dakle, uskoro možemo očekivati nastavak karijere grupe Queen, ali po riječima Briana i Paula, raditi će se o nečem sasvim novom jer je Freddie jedan jedini i nezamjenjiv!

Ove godine navršava se 15-ta obljetnica smrti velikog umjetnika i jednog od najboljih svjetskih rock pjevača i showmana svih vremena - Freddie Mercuryja. Klub Boogaloo obilježiti će ovu tužnu obljetnicu u subotu 25.11.2006. godine od 21 sat onako kako bi to Freddie poželio - velikim koncertom, promocijom knjige i albuma. The show must go on!

Foto: Dragutin Matosevic

Band Queen Real Tribute postoji godinu dana i sačinjava ga od pet iskusnih glazbenika koji su se dokazali i u autorskom radu. Ono što ovaj bend krasi je da nije sačinjen od raštimanih amatera niti od gažera već od istinskih entuzijasta i zaljubljenika u pjesme Queena. Kao takvi, na nastupima zrače velikom energijom. Gitarista ima gitaru "Brian May" i potpuno isti ton, a pjevač ima istu boju glasa, scenski nastup i odijela kao Freddie Mercury, i što je nevjerovatno: sve pjesme pjeva iz originalnog tonaliteta.

Queen Real Tribute band očekuje uskoro i oficijalnu licencu prave grupe Queen koja će im omogućiti da nastupaju i u zemljama Europske unije.

Ove subote taj band će nas u Klubu Boogaloo provest kroz niz hitova poput "Bohemian Rhapsody", "Another One Bites The Dust", "Under Pressure", "Radio Ga Ga", "I Want To Break Free", "We are the champions", "Crazy Little Thing Called Love", "Somebody To Love", "I Want It All", "Stone Cold Crazy", "Tie Your Mother Down", ili proročanska "Who Wants To Live Forever".

Da bi sjećanje na Freddija i Queen bilo potpuno, pobrinuli su se izdavačka kuća Ljevak i diskografska kuća Dallas Records. U sklopu Tribute to Queen večeri biti će održana promocija knjige Laure Jackson "Queen - potpuna biografija", a predstaviti ćemo i CD i DVD "The Best Of Freddie Mercury Solo" koji je izdan povodom obljetnice smrti. Tako će posjetitelji Kluba Boogaloo osim sjajnog koncerta i DVD projekcije u nagradnoj igri moći osvojiti primjerke knjige ili albuma.

Ulaznice za ovaj ultimativni Queen događaj i sjećanje na Freddia mogu se nabaviti na ulazu u klub po nevjerovatnih 30 kuna od 21 sat. Zahtjeve za akreditacije zaprimamo zaključno sa četvrtkom 23.11.2006. godine na gpenava@hgu.hr .

Foto: Dragutin Matosevic

Foto: Dragutin Matosevic


Autor:
Gordan Penava Pišta, Zagreb, Hrvatska
gpenava@hgu.hr
hardtime@hgu.hr
www.hardtime-band.com







Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -