Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

IV VOŽNJA ZA ŽIVOT 2007
"Sarajevo Bikers Club"
Vožnja za život 2007
"Sarajevo Bikers Club"

Postovani prijatelji,

S ponosom vas informiramo da "Sarajevo Bikers Club" MC priprema svoju IV voznju, koja ce se za 2007. godinu zvati "IV Sarajevo Bikers Club" MC voznja: Voznja za zivot 2007".

Sa tim u vezi, pozivamo sve moto klubove, samostalne motocikliste, auto klubove i ostale gradjane da nam se pridruze u subotu 02.06.2007. godine u 12,00 sati na parkingu stadiona "Kosevo / Asim Ferhatovic Hase", odakle cemo u organiziranoj koloni krenuti na dobrotvornu i dobrovoljnu akciju darivanja krvi.

Napominjemo da su slicne akcije uobicajena stvar u velikom broju moto-klubova sirom Europe i svijeta, te se nadamo da ce ova pionirska akcija u Sarajevu naici na dobar odaziv. Nakon toga slijedi promotivna voznja po gradu Sarajevu.

U ranim vecernjim satima pocinje ekskluzivni bikerski muzicki program zahvalnosti, kao i bikerske igre, koji ce se odrzati u ogradjenom prostoru renomiranog Kluba "Afrika" (u blizini shopping centra "Wisa"), gdje nam na raspolaganju stoji otvoreni bazen, mjesto za kampiranje, muzicka pozornica na kojoj ce nastupati cijeli niz rock bandova. Kisa nam ne moze nista, obzirom da nam na raspolaganju stoje otvoreni i zatvoreni objekti Kluba "Afrika". Takodjer, na dijelu velikog parkinga, izvan "zidina" kluba "Afrika", postoje uvjeti za citav niz dodatnih bikerskih aktivnosti, poput trke ubrzanja i sl.

Posebna napomena 1: za one koji dolaze u Sarajevo ranije, u toku dana (subota, 02.06.2007): kamping prostor je obezbijedjen u okviru Kluba "Afrika", tako da ce za prijem gostiju biti u funkciji od ranih jutarnjih sati.

Posebna napomena 2: dolazak na "IV Sarajevo Bikers Club MC Voznju 2007" NE OBAVEZUJE darivanje krvi, obzirom da je to strogo osobna stvar!

Hvala lijepo. S postovanjem, "Sarajevo Bikers Club" MC







Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -