Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

Live From Buena Vista / The Havana Lounge
Subota, 03. veljače 2007. - KC Dražen Petrović, Zagreb, Hrvatska
INFORMACIJA No 1.
KC "Dražen Petrović", Zagreb, Hrvatska
Subota, 3. veljače 2007., u 20 sati

Pozivamo Vas na koncert "Live From Buena Vista / The Havana Lounge" koji će se održati u sklopu humanitarne akcije "Za siguran korak". Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima sustava "Eventim", kao i na www.eventim.hr. Cijene ulaznica: parter - 200 kn, tribine -170 kn. U ovoj press informaciji donosimo neke detalje o programu pod mazivom "Live From Buena Vista / The Havana Lounge".

Havanska četvrt Buena Vista je od tridesetih godina prošlog stoljeća sinonim za centar kubanske glazbene tradicije. Postoje neke tradicionalne skladbe koje opisuju tu četvrt, te njeno inspirirajuće djelovanje na glazbenike prošlih generacija. "Live From Buena Vista / The Havana Lounge" nudi pogled u raznolikost tradicionalnog stilskog usmjerenja – son - koji je u stvari mješavina različitih kulturnih stilova u i oko Buena Viste.

Na ovom koncertu prisutna publika moći će uživati u chan chanu, kao i u Europi još nepoznatoj son klasici, te u novim skladbama u tradicionalnom stilu, koji će biti prezentirani u velikoj i originalnoj postavi. The Havana Lounge je sjedinjenje top zvijezda tradicionalne havanske scene, među koje se ubraja puno poznatih imena.

Sudjeluju sljedeće zvijezde: pjevač Julio Alberto Fernandez koji je na albumu zajedno s grupom Compay Segundo otpjevao pjesmu "Amor de Loca Juventud", te s njima mnogo godina i surađivao. Sa Julienne Oviedo, tu je i najmlađi član grupe "Buena Vista Social Club" koji zadivljuje na udaraljkama i timbalima. Pjevačica Teresita Garcia Caturla je jedina žena grupe "Afro Cuban All Stars", čija melodija jednostavno zrači. I ona je godinama surađivala s Ibrahimom Ferrerom, grupom "Compay Segundo" i još sa puno drugih zvijezda kubanske scene. Tu su još Yanko Pizaco, trubač iz svjetski poznatog dokumentarca "Buena Vista Social Club", Daniel Ramos Alayo, trubač grupe "Afro Cuban All Stars", te Rodolfo "Peruchin" Argudin, pijanist legendarne grupe "Tropicana".

Tu grupu čine još mladi glazbenici, koji se svojim umijećem potpuno predaju tradicionalnoj glazbi. Posjetitelji koncerta "Live From Buena Vista / The Havana Lounge" svjedočit će akustičnoj glazbi najboljih. Posebni čar ove glazbe je savršena mješavina najrazličitijih kulturnih utjecaja, koji kubanski identitet spajaju u cjelinu.

Novinarske zahtjeve za akreditacijama zajedno s media-planom zaprimamo do ponedjeljka, 29. sijecnja 2007., do 18:00 sati.

Najavljujemo:

CHINA NATIONAL CIRCUS (KINESKI NACIONALNI CIRKUS) - SHOW "Marco Polo"
ZAGREB: Srijeda, 18. travnja 2007., u 20:00 sati, "Dom sportova" (parter: 200 kn, tribine: 170 kn)
SPLIT: Četvrtak, 19. travnja 2007., u 20:00 sati, ŠC "Gripe" (parter: 150 kn, tribine dolje: 120 kn, tribine gore: 90 kn)

Promocija i akreditacije:
Goran Bakić/ Ivana Tolj / Petra Ferara
Mob: +385 (0) 91 7540 272
fax: + 385 (0)1 6137875
e-mail: promocija_i_akreditacije@yahoo.com







Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -