Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)

Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - TulipaniExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

HARD TIME ON WACKEN OPEN AIR 2005
W:O:A: - Germany
09.07.2005.

HARD TIME NASTUPILI NA W:O:A:

Hard Time su prošle subote nastupili na najvećem europskom metal festivalu "Wacken Open Air 2005" u Njemačkoj. Sjajno su iskoristili svojih 45 minuta na W.E.T. stageu i predstavili se brojnoj publici. Sudeći po reakcijama (i pozivu na bis koji nažalost zbog vremenskog rasporeda nisu mogli odsvirati) publika je bila zadovoljna. Mnogobrojni novinari iznenadili su se da i u Hrvatskoj ima dobrih hard & heavy bandova, a i jedna njemačka diskografska kuća se zainteresirala za moguću suradnju na izdavanju novog albuma Hard Timea. Kamere su bile prisutne na cijelom festivalu i zabilježile su nastup više od 70 bandova na 16-tom izdanju Wacken Open Aira, te se očekuje izlazak CD-a i DVD-a, a Hard Time je snimio i neke kadrove za svoj novi spot, tako da će biti prilike da se vidi dio sjajne atmosfere ovog velikog festivala.

Organizacija je bila na visokom nivou i usprkos kiši i hladnom vremenu, svih 40-tak tisuća posjetitelja se sjajno zabavilo uz fenomenalne izvođače među kojima možemo istaknuti Machine Head, Nightwish, Apocalyptica, Within Temptation, Kreator, Accept, Hamerfall i Overkill.

Hard Time je svoje pjesme otpjevao na engleskom jeziku, ali su priredili iznenađenje svim prisutnima kada su pjesmu "Ja sam slobodan" otpjevali na hrvatskom i time razveselili publiku.

Hard Time je iskoristio svoju priliku i pokazao što zna na uglednom europskom festivalu, a treba napomenuti da se sjevernom Europom od ovog vikenda šetaju i Hard Time majice na dvadesetak novih fanova koji su izdvojili po 15 eura za majicu banda koji su prvi puta čuli. Sve je to dobar uvod za izdavanje novog albuma "Hard Street Rock'N'Roll" koji će se pojaviti na jesen.

HARD TIME
hardtime@hgu.hr
www.hardtime-band.com

Javlja: Gordan Penava Pišta, Zagreb, Hrvatska
gpenava@hgu.hrDavor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group

© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -