Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)

Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - TulipaniExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  Barikada - World Of Music - Backstage

ANGEL OF FIRE
Zagreb, Hrvatska

Foto: Tomislav Veic
Angel Of Fire
Hrvatski glazbeni zavod, Zagreb - 02.10.2010.

KRISTALNI LUSTERI, MONUMENTALNI ZIDOVI, CRVENI SAGOVI I ANGEL OF FIRE

Kada su Angel Of Fire počeli svirati, svi su se malo prepali neće li kristalni lusteri popadati, no kako je koncert tekao, zavladala je dobra atmosfera, pa su se poneki digli s ugodnih starinskih stolica i zaplesali.

Ovu subotu, 02. listopada 2010. godine, održao se prvi rock koncert u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda (HGZ) u Zagrebu. U 20 h na scenu su istupili mladi rockeri i rockerica, objedinjeni imenom Angel of Fire, i nakon nekoliko trenutaka dvorana je zaorila zvukom distorziranih gitara.

Band odjeven u crnu kožu, svirao je svoj standardni repertoar s prvog albuma "Lift Your Flames". Kratke priče pjevača i gitarista Igora, kao uvod u pjesme su, uz kristalne lustere, monumentalne zidove, crvene sagove i vratare u odjelima, pridonijele vrlo atmosferičnom ugođaju. Starinske stolice na kojima je publika ugodno sjedila, nisu spriječile poneke da zaplešu u pola koncerta.

Pauze između pjesmama ispunio je i pljesak publike, koja je bila sastavljena od onih najmlađih, vjerojatno bubnjarevih desetogodišnjih kolega iz razreda, do nešto starijih koji redovito prate koncertne sadržaje HGZ-a.

Uigrani band svirao je 12 pjesama izmjenjujući žestoke riffove s nježnim dionicama na klavijaturama, pjevne refrene s podužim instrumentalnim dijelovima ističući solaže gitaristice Magdalene, te atraktivnu Vladovu bubnjarsku točku.

Svima je bilo jasno zašto je HGZ odabrao baš ovaj band za prvi rock događaj u njihovim prostorima. Ovom prigodom Angel of Fire je još jednom pokazao da je riječ o jednom izuzetnom bandu koji će nam zasigurno još štošta prirediti. Hvala svima na podršci!

Više informacija na: www.angeloffire.org, www.hageze.org / Kontakt (Angel of Fire): info@angeloffire.org , 095 90 20 351 / Kontakt (HGZ): hgz.info@hgz.t-com.hr, 4830-822 / Fotografije: Tomislav Veić

Foto: Tomislav Veic

Autor:
Valentina Delač
Zagreb, Hrvatska
info@zgmaestro.hr


Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group

© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -