Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

idemo
Rock Club Boogaloo, Zagreb
02.07.2005.

Zagrebacki Rock Club Boogaloo raspisuje natjecaj za sudjelovanje na demo festivalu "idemo" koji ce se 02.07.2005. odrzati u tom klubu.

1. Pravo sudjelovanja imaju svi demo bandovi iz Republike Hrvatske (koji ne posjeduju zvanicno izdanje).
2. Za sudjelovanje u natjecaju treba poslati – demo sa tri autorske pjesme (obrade ne dolaze u obzir), te biografiju i kontakt banda na adresu: Boogaloo, Vukovarska 68, 10 000 ZAGREB, uz naznaku "Za festival idemo" ili osobno dostaviti snimke na adresu: Music shop NOVA GLAZBALA, Hondlova 2, ZAGREB.
3. Snimke trebaju biti na CD-u ili audio kazeti. Ostali nosaci zvuka nece biti uzeti u razmatranje. Snimke se ne vracaju, a ako nosac zvuka sadrzi vise od tri pjesme ziri ce slusati samo prve tri.
4. Rok za pristizanje prijava je 23.06.2005.
5. Ziri ce na osnovu preslusanih demo snimaka izabrati 10 izvodjaca koji ce nastupati na finalnoj veceri, 02.06.2005. godine u Rock klubu Boogaloo. Na finalnoj veceri posjetitelji u klubu ce svojim glasovima odluciti o pobjedniku.
6. Prva nagrada festivala "idemo" je sudjelovanje na Boogaloo open air festivalu 09.07.2005., a tu su i mnogobrojne vrijedne nagrade sponzora – snimanja, oprema, kao i utjesne nagrade za drugo i trece plasiranog.

Dodatne informacije o "idemo" demo festivalu

Odmah po objavljivanju natječaja za 5. idemo festival u organizaciju se uključila firma "Nova Glazbala" kao glavni pokrovitelj festivala. Kako je firma "Nova glazbala" generalni pokrovitelj festivala, tako će svi bandovi osim poątom (na adresu Boogaloo, Vukovarska 68, 10 000 Zagreb) moći svoje demo snimke odnijeti osobno u Music shop "Nova glazbala" u Hondlovu 2 u Zagrebu.

Tako će pobjednik ovogodiąnjeg "idemo" dobiti 30 sati snimanja u njihovom profesionalnom tonskom studiju, ali to nije sve jer će uz besplatne studijske sate dobiti i Porinom nagrađenog producenta – Davorina Ilića ąto garantira da će njihov glazbeni uradak biti na vrhunskom nivou. Uz besplatno snimanje pobjednik dobiva i priliku da otvori veliki «Boogaloo open air festival» koji će se desiti 09.07.2005. godinei da podijeli binu sa eminentnim imenima hrvatske glazbene scene (Psihomodo pop, Gustafi, Zabranjeno puąenje).

Drugo i trećeplasirani dobit će vrijedne poklon pakete glazbene opreme od dućana "Nova glazbala".

Napomenemo kako su na prijaąnja četiri izdanja "idemo" demo festivala sudjelovali ili pobijedili neki od danas eminentnih i afirmiranih bandova, tako su se pojavljivali – Djeca, Ramirez, Corto, Erotic Biljan and His Heretics, Inciter, Cota G4, Mahatma, Bilk, Tranzistor ili Flyer. Nadamo se da to dovoljno govori o kvaliteti "idemo" festivala.

Javlja: Gordan Penava Piąta, Zagreb, Hrvatska
gpenava@hgu.hr

 








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -