Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

DNEVNIK DUGE PLOVIDBE
Vladan Vuckovic Paja
Promocija u Klubu Ozon u Beogradu


PRESS RELEASE
(PGP RTS, Beograd, SCG)

O PROMOCIJI
U galeriji OZON odrzana je promocija albuma "Dnevnik duge plovidbe" Vladana Vuckovica Paje. Ovaj album instrumentalne muzike posvecen je gradovima sveta koje je autor na putovanjima posetio.

Na promociji, autor je predstavio tim saradnika koji su ucestvovali u realizaciji ovog ali i njegovih prethodnih projekata.

Medju brojnim posetiocima promocije bili su i kompozitori Kornelije Bata Kovac, Rade Radivojevic, urednici i novinari Petar Popovic, Petar Janjatovic, Bane Lokner, Aleksandar Zikic, Zoran Dasic, Marina Stefanovic, kao i direktor PGP RTS-a, Vlada Markovic.

Nakon premijernog prikazivanja spota za kompoziciju "Moscow by night", Vladan Vuckovic Paja i band ALHEMIA uzivo su izveli tri kompozicije sa ovog albuma.

Publika je aplauzom pozdravila muzicko finale ove promocije.

O AUTORU
Vladan Vucković Paja, kompozitor, aranzer, gitarista.

Autor albuma instrumentalne muzike: "Put ka Suncu" (MTS), "Na istoku zapada" (PGP RTS) i "Dnevnik duge plovidbe"(PGP RTS).

Clan je Uruzenja kompozitora Srbije, Udruzenja kompozitora instrumentalne muzike, a za doprinos razvoju muzicke kreativnosti u Srbiji dobio je specijalnu Diplomu Uruzenja pop i dzez muzicara Srbije i status umetnika.

Aktuelni je clan orkestra Zdravka Colica sa kojim je nastupao na turnejama u zemlji i inostranstvu. Jedan od saradnika na studijskom albumu Zdravka Colica "Carolija".

Takodje, ucestvuje na mnogobrojnim muzickim projektima: Kornelija Bate Kovaca, Radeta Radivojevica, Bisere Velentanlic, Kristine, Zeljka Joksimovica, Sase Vasica, Laki Valdana...

Komponovao muziku za deciji film u produkciji RTS EBU "Luck for Lucky" i brojne reklamne TV spotove.

TV emisija snimljena na muziku sa drugog albuma, "Na istoku zapada" u reziji Marka Novakovica i produkciji RTS, uvrstena je u selekciju festivala "Ruza Montrea". Ista emisja osvojila je Gran Prix na festivalu u Albeni.

O CD-u "DNEVNIK DUGE PLOVIDBE"
Novi, treci album Vladana Vuckovica Paje "Dnevnik duge plovidbe" u izdanju PGP RTS-a sadrzi 12 instrumentalnih kompozicija posvecenih gradovima sveta koje je autor posetio ili u kojima je ziveo.

Muzickim asocijacijama predstavljeni su Beograd, Pariz, Port, Vasington, Dubrovnik, Vankuver, San Francisko, Cirih, London, Bec, Stokholm, Moskva i Bor.

Zvucna slika ovog emotivnog albuma, zasnovana je na akusticnim gitarama kojima autor docarava impresije sa svojih brojnih i dugih putovanja.

Vladan Vuckovic Paja potpisuje ovaj album kao kompozitor, aranzer i gitarista. U realizaciji ovog projekta ucestvovali su i Kristina Savic koja je pevala vokalize, Srdjan Milacic Milke koji je svirao bas gitaru i Sasa Radojević Zule koji je svirao bubanj i udaraljke. Album je snimljen u muzickom ateljeu LOUIS, muzicki producent i tonski snimatelj bio je Perica Kaludjerovic.

Izvrsnu produkciju albuma obezbedila je DIMEDIA. Fotograf Djordje Kojadinovic i dizajner Damir Rasic vizuelno su uoblicili omot albuma uz print produkciju pod supervizijom Pedje Tomica.

TV spotove koji prate ovo izdanje realizovala je BEOMEDIA.

Dnevnik duge plovidbe

Dnevnik duge plovidbe

Dnevnik duge plovidbe

Za vise informacija, posetite: www.vladanvuckovic.info








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -