Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

HIT RECORDS ZAGREB
Tony Cetinski - "Budi uz mene"


TONY CETINSKI - "Budi uz mene"

Novi album Tony Cetinskog, "Budi uz mene", u prodaji je od 25. listopada 2005. godine. Od objavljivanja albuma "A sada ..." (Hit Records, 2003) Tony Cetinski osvaja priznanja i pohvale kako publike i slusatelja tako i glazbene struke. Hitom "Budi uz mene" osvaja nagradu glazbenih urednika na 8. Hrvatskom radijskom festivalu (Sibenik, 2004). Ista pjesma proglasena je najizvodjenijom skladbom u 2004. godini na osnovi skoro 8 milijuna prijavljenih izvedbi skladbi na TV i radijskim postajama. (http://croatian-radio.info/ Top 50 skladbi), dok je 4. po redu pjesma "Blago onom tko te ima". U kategoriji najizvodenijih glazbenika, Tony je zauzeo 3. mjesto (ispred njega su samo Oliver Dragojevic i Nina Badric). Na 9. Hrvatskom radijskom festivalu u Trogiru Tony je za skladbu "Kad bi dao Bog" takodjer osvojio nagradu glazbenih urednika. Pjesma osvaja vrhove top ljestvica, te je Tony Cetinski proglasen apsolutnim rekorderom hrvatske nacionalne top liste HR TOP 20 (12 tjedana br. 1).

Hit Records (Zagreb, Hrvatska) je ponosan sto moze najaviti Tonyjev drugi album. Skladba koja najavljuje izlazak novog albuma je "Covjek od leda" kojom je Tony nastupio na festivalu Suncane skale (Herceg Novi 2005) i osvojio drugo mjesto i Princevu nagradu. Album nosi naziv "BUDI UZ MENE", a u trgovinama se pojavio 25. listopada 2005. godine. Na albumu se nalazi ukupno 15 pjesama (12 plus tri dueta):

1. Covjek od leda, 2. Sto si ti meni, 3. Kad bi dao Bog, 4. Ti si najbolje, 5. Prava ljubav, 6. Sve je dobro kad si tu, 7. Onaj tko te ljubi sretan je, 8. Sve je s tobom napokon na mjestu, 9. Znaj da bit cu tu, 10. Budi uz mene, 11. Tlo pod njenim nogama, 12. Neka te odvede - bonus tracks - 13. Lagala nas mala feat. Tose Proeski, 14. Oprostija bi sve feat. Budjenje, 15. Sigurni feat. Erato.

Miro Buljan, autor glazbe i Nenad Nincevic, autor tekstova, autorski su dvojac koji vec dulje vrijeme uspjesno suradjuju s Tonyjem pa su lavovski dio posla odradili i na ovom projektu. Miro Buljan je uz glazbu napisao i tri teksta ("Sto si ti meni", "Prava ljubav" i "Sve je s tobom napokon na mjestu"), jedan tekst potpisuje Antonija Sola ("Znaj da bit cu tu"), a Ante Pecotic se pojavljuje kao kompletan autor skladbe "Tlo pod njenim nogama". Miro Buljan je glazbeni producent i supervizor cijelog albuma. Na albumu se kao bonus tracks nalaze i i tri vrlo uspjesna dueta kojie je Tony rado otpjevao sa svojim kolegama (Tose Proeski, Budjenje i Erato). Likovno oblikovanje albuma i fotografije potpisuje Boris Poljicanin. "Covjek od leda" skladba je koja ovih dana osvaja eter radijskih postaja, a u tijeku je snimnje video broja, medijska promocija albuma je u punom jeku. Sluzbena promocija odrzana je 10. studenog 2005. godine. U pripremi su i koncerti, pa Tonyja ocekuje puno posla u slijedecem razdoblju.

www.hitrecords.hr








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -