Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

SONGKILLERS U PURGERAJU, ZAGREB
Klub Purgeraj, Zagreb, Hrvatska - 24.02.2006.


SONGKILLERS U PURGERAJU, ZAGREB
Klub Purgeraj, Zagreb, Hrvatska - 24.02.2006.

Prvi ovogodisnji nastup Songkilersa u Zagrebu! Trazite odlican provod za pocetak vikenda? Predlazemo vam da posjetite klub Purgeraj u kojem ce ovog petka (24. veljace 2006. godine) Songkillersi uzivo uveseljavati sve prisutne. Koncert pocinje u 22 sata, a cijena ulaznice je 30 kuna!

Leksikon glavnih pojmova:

Songkillers, band koji na sceni postoji vec 9 godina, te iako su se postave mijenjale, jedna stvar je uvijek ostajala ista: Zeljko Banic Bane - idejni zacetnik, autor i odlican gitarista banda! Prve afirmacije Zeljka Banica - Baneta kao glazbenika dogodile su se pocetkom 80-tih u grupama Pod Room Blues Band i Zvijezde. Nakon novovalne avanture, okuplja se prva postava 'Songkillersa'. Prijateljstvo s Dinom Dvornikom dovelo je do plodne petogodisnje suradnje i snimanja jednog od najboljih live albuma na ovim prostorima - Dino Dvornik: 'Live In Munchen'. Godine iskustva stvorile su od Songkillersa autorski samostojeci band - u rujnu 1997 objavljuju svoj prvi samostalni album "Fleka". Prvi hit-single, "Ni'ko kao ti", objavljen je vec tijekom mjeseca srpnja 1997. godine i kao video spot cesto se vrtio na programima HTV-a. Nakon ovog hita, stvari su se otvorile za Songkillerse koji nastavljaju snimati samostalne albume i osvajati publiku svojim hitovima. Sa cetiri do sada objavljena studijska albuma ("Fleka", "Cosmic", "Mislima..." i "Sreca") i mnogobrojnim hit singlovima koji konstantno egzistiraju na playlistama domacih radio postaja, personifikacija Songkillersa, tj. Zeljko Banic, potvrdio je titulu jednog od nositelja urbane pop scene u Hrvatskoj. U prilog tome govori i veliki uspjeh zadnjeg singla s novog albuma "Sreca", pjesme "Egoist"! Koncertom u Purgeraju, Songkillersi ce po prvi puta, u novoj godini, zagrebackoj publici odsvirati svoj novi repertoar! Clanovi benda su: Zeljko Banic Bane / vokal, gitara; Joe Pandur / gitara; Marko Petrovic / klavijature; Robert Lajic / bas; Ivan Levacic / bubnjevi.

Klub Purgeraj - mjesto usred parka Ribnjak koje postoji vec 3 godine, ali od ove sezone (2005 / 2006) pocinje djelovati kao organizirani glazbeni klub koji LIVE nastupima visoko kvalitetnih domacih i stranih bandova ima za cilj obogatiti nocni zivot i glazbenu scenu Zagreba i Hrvatske.

Aquarius Records - diskografska kuca koja je objavila sve Songkillersove albume (ukljucujuci i best-of pod nazivom "14").


AQUARIUS RECORDS | UNIVERSAL MUSIC LICENSEE CROATIA
Trakoscanska 38 - 10000 Zagreb - HR

Ured: Tel: +385 1 3040 700 | Fax: +385 1 3040 710 | E-mail: aquarius.records@aquarius-records.com
Prodaja: Tel: +385 1 3091 111 | Fax: +385 1 3040 720 | E-mail: aquarius.records@aquarius-records.com

Web: www.aquarius-records.com | Web-shop: www.cedeterija.hr








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -