Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

ROCK CITY LIVE CONCERT
Tvornica, Zagreb - 17.06.2006 u 18 h

Rock City Live Concert
17.06.2006. (subota) u 18 h - Tvornica, Zagreb

Povodom kraja skolske godine, Udruga "Prava djeteta" organizira "Rock City Live Concert" u zagrebackoj "Tvornici kulture", 17. lipnja 2006. godine, subota, s pocetkom u 18 sati, a s trajanjem sve do zainteresiranosti publike i sudionika. Ulaz je slobodan!

Uz nastup mladih bendova (grupa), bit ce predstavljena i modna revija tekstilnog odjela Skole za primjenjenu umijetnost i dizajn, a posebni gosti veceri su "Divlje jagode" (na slici, frontman Sead Zele Lipovaca). Ovim dogadjajem, osim dobre svirke, zeli se osvjeziti domaca (hrvatska) rock-scena. Organizatori planiraju "Rock City Live Concert" tradicijski nastaviti i iducih godina, ali ne samo u Zagrebu, vec i u drugim gradovima Hrvatske.

Rock scena 80-tih u Hrvatskoj je bila vrlo jaka, a jedna od najjacih grupa, koja je postigla i svjetsku reputaciju, bila je upravo grupa "Divlje jagode", na celu sa Zeletom Lipovaca. Upravo iz tog razloga, nastupaju kao gosti ovog dogadjaja, kako bi osim kvalitetne svirke podrzali mladu rock scenu. Starije i mladje generacije pozvane su na ovaj koncert da se dobro zabave.

Osim zabavnog i kulturnog karaktera, ovim dogadjajem zeli se dati prilika mladim ljudima da pokazu svoje talente i sposobnosti te kreativno osmisljeno vrijeme, kao alternativa nekvalitetno provedenog slobodnog vremena. Ovaj program, samo je dio velikog cjelodnevnog programa koji je bio predvidjen za kraj skolske godine na Jarunu, ali je za sada odgodjen za jesen, zbog tehnickih razloga, kako je bilo obrazlozeno udruzi.

U tom cjelodnevnom programu, sadrzaj je osim rock-scenom i hip-hop scenom (s gostima iz inozemstva), trebao biti ispunjen i viteskim turnirom, sportasima i raznim borilackim vjestinama, likovnom radionicom, radionicama djece s posebnim potrebama (pod vodstvom Ambidekster kluba) i mnogo drugih zanimljivosti. Nadamo se da ce se ovaj program u cijelosti realizirati na jesen, kako bi ti mladi ljudi i djeca imali priliku celnim ljudima grada pokazati kako postoji mogucnost kvalitetno provedenog vremena, ako im se pruzi prilika da pokazu sto znadu.





Kontakt:

UDRUGA "PRAVA DJETETA" - CHILDREN'S RIGHTS LOBBY
Primorska 12, HR-10000 Zagreb, CROATIA; MB: 01747908; ziro-racun: 2484008-1101855774
tel./fax: +385 (0)1 3775-133; mobitel: +385 (0)91 250-96-05; e-mail: dajana.podolski-gracanin@zg.htnet.hr








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -