Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

ITD BAND
"Sve najbolje"

ITD Band
"Sve najbolje"
(Hit Records, Zagreb)

ITD band izdao je dupli CD najvećih hitova pod nazivom - "Sve najbolje". Band koji je obilježio osamdesete godine, punio sportske dvorane i stadione, te izluđivao ondašnje curice, prekjučer je opet "oživio". Doduše, zasad samo na raritetnom nosaču zvuka nazvanom "Sve najbolje od ITD banda", dvostrukom CD-u koji po cijeni jednoga, donosi 30 najvećih hitova Miroslava Rusa, osnivača i autora svih pjesama, te grupe koja je od 1982. do 1989. godine promijenila zacijelo najviše članova i postava, ali je unatoč tome punih sedam godina opstala u samome vrhu pop-scene ondašnje države.

Tako se ovih dana u eteru čak 80 hrvatskih radijskih postaja, koje su medijski podržale taj projekt Hit Recordsa, ponovno vrte kultne Rusove laganice i "budnice" ITD banda, tadašnji veliki hitovi "Rođen u Zagrebu", "Sonja", "Vojnička", "Skidam te pogledom", "Majko zemljo", "20. vijek", "Slavenska minijatura", "Lagano umirem"... s njihova četiri studijska albuma.

Sve su snimke digitalno remasterirane, a sve pjesme izvodi prvi pjevač ITD banda - Branislav Bekić koji je za tu prigodu nedavno doputovao iz Švedske kako bi otpjevao i snimio pjesmu "S ove strane ljubavi".

Miroslav Rus priznaje da je band razmišljao i o mogućem ponovnom okupljanju. Iako nije želio otkriti kad bi se to moglo dogoditi, zanimljivo je i u kojoj bi se to postavi moglo ostvariti - s obzirom na to da je kroz ITD band pod njegovim vodstvom prodefilirala cijela vojska vrsnih glazbenika: Branislav Bekić, Branko Kezele Jull, Fedor Boić, Miroslav Budanko Ajzić, Damir Lipošek Keks, Dražen Tomljenović, Mladen Graberski Graba, Žarko Fabek Febo, Rastislav Topolsky, Jadranko Mileusnić, Milan Bekić, Nebojša Tepšić, Tihomir Borošak, Damir Šimić, Goran Maretić, Kruno Brezak, Davor Borno...

Buduci da je ITD bio mistično skriveni band čije su pjesme preživjele sve igre skrivača, sve je moguće - zagonetno kaže Rus.

Hit Records kontakti:
Kristina Krajna
Hit Records, Avenija Večeslava Holjevca 29, 10 000 Zagreb, Hrvatska
tel. +385-1-6689-532, fax. +385-1-6689-535, mob. +385-98-1664-225
e-mail: kristina.krajna@hitrecords.hr - www.hitrecords.hr








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -