Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

IGOR LUMPERT & INNERTEXTURES
Slovenija

 

 

Igor Lumpert & Innertextures
P r e d s t a v i t e v

Igor Lumpert ponovno v Sloveniji

Igor Lumpert, slovenski saksofonist in skladatelj, ki živi in ustvarja v Nev Yorku je improvizator, ki resno ceni presenecenja in cudeže, ki jih lahko prinese spontano zaigrana glasbena ideja.

Igor Lumpert & Innertextures z Matt Brewerjem na akusticnem basu in Tommy Craneom na bobnih, bodo 05.11.2006 nastopili v Cankarjevem domu (Ljubljana) v sklopu Jazz abonmaja '06. Temu bo sledila turneja po Avstriji in Hrvaški. Predstavili bodo nov album, ki bo izšel v zacetku prihodnjega leta.

Innertextures je nastal, ko so se glasbeniki srecali v New Yorku kjer so na New Schoolu zacenjali s t.i. sessioni, nato pa so od leta 2003 zaceli redno nastopati po newyorških klubih.

Originalne kompozicije Igorja Lumperta zna band obarvati na poseben nacin, ki ti da obcutek popolne svobode v dani formi ob tem pa se ob spontanosti zacnejo razvijati cisto sveže ideje. So pripadniki svežega vetra kreativne newyorške jazz scene. Nastopili so že v vseh znanih klubih v New Yorku in na mnogih evropskih odrih.

Matt Brewer in Tommy Crane sta poleg Innertextures železna ritem sekcija enega vodilnih mojstrov alt saksofona, Greg Osbija. Igor Lumpert pa je sodeloval z John Abercrombijem, Reggie Workmanom, …

 

 

 

Nastop v Cankarjevem domu pa kot vse kaže ne bo edini v Sloveniji. Zasedba se že dogovarja za nekaj dodatnih nastopov v sklopu turneje, datumsko je odprtih le še nekaj prostih dni.

MEDIJI: V kolikor ste zainteresirani za kak intervju, fotografijo za objavo, dodatne informacije - vse dobite na spodaj zapisanem e-naslovu. Za najave se zahvaljujemo vnaprej!

KLUBI: Ce vas zanima izvedba tega vrhunskega glasbenega doživetja v vašem klubu, se cimprej obrnite na moj e-naslov.

Vec informacij o potrjenih nastopih turneje sledi v kratkem! Povezava in vec informacij: Jazz abonmaju '06 v C.D. . Recenzija albuma Innertextures na RockOnNetu . Za vašo pozornost se iskreno zahvaljujemo. V kolikor vas je sporocilo kakorkoli zmotilo, se opravicujemo. Želim vam lepo jesen še naprej!

Tanja Štrasberger, Odnosi z javnostmi, RockOnNet - spletni casopis za glasbofile (tanyisha@rockonnet.com), GSM: +386-40-562-891 , MSN: tanyisha@rockonnet.com .

Kontakti:







Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -