Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)

Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - TulipaniExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

ROCK CLUB "TIME"
Stara samoborska cesta 28, Zagreb, Hrvatska


Rock Club "Time", ZG, unutrašnjost

Rock Club "Time", ZG, unutrašnjost

Rock Club "Time"
Stara samoborska cesta 28, Zagreb, Hrvatska

Ovaj u nizu standardnih rock-klubova u Zagrebu (Route 66, Spunk, Praćka...), rapidnim koracima grabi ka široj medijskoj i komercijalnoj prihvaćenosti. Rock Club "Time" je s radom poćeo u proljeće 2006. godine, te je, vjerovali ili ne, do sada kroz njega prodefiliralo oko 150 bandova, uglavnom, pozicioniranih kao demo-izvođači.


Rock Club "Time", ZG, unutrašnjost

Sale (desno) s frendom iz Rock System Trija

U Rock Clubu "Timeu" nastupali su danas vrlo cijenjeni i uglavnom priznati sastavi i izvođači poput Grette, Gatuza, Motor City Bara, Skauta, DJ Zdene, Lou Profe..., a u skoro vrijeme vlasnik i organizator koncerata, Saša Mamilović - Sale, najavljuje dva vrlo zanimljiva nastupa. Prvi je nastup sastava - Strip junaci - u sklopu kojeg će biti i pravi pravcati striptiz, 06.04.2007. godine, a za 27.04.2007. godine priprema se koncert otkačenih eko-boraca za zaštitu ljudske okolice - Šta ima - koji uz neobičan glazbeni mozaik koji se, otprilike, kreće u rasponu od instrumentalnih psihodeličnih elemenata do obilja čudnovatih eksperimenata, imaju vrlo jak i upečatljiv scenski nastup koji se pretvara u perforomance.

Sam klub ima vrlo jak tempo koncerata (ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak), dok su petak i subota redovito krcati, uglavnom mlađom populacijom, koja ovdje zalazi da bi provela svoje vikende uz raznoliku rock glazbu koja se najcesce emitira sa džuboksa.


Atmosfera tokom nastupa benda Gretta

Atmosfera tokom nastupa benda Gretta

Utorkom je već tradicija da se održavaju specijalizirani koncerti hard i heavy metal izvođača koje organizira Mr. Bišop, pod nazivom "Inferno" (www.cmar-net.org), a u skoro vrijeme pripremaju se i specijalizirane večeri koje će ponuditi i neke možda drugačije segmente rock glazbe.

Uz dobru rock glazbu (od bluesa, Elvis Presleya sve do Nirvane i Metallice), ovdje možete odigrati i pokoju partiju biljara, te zarolati tekmu stolnog nogometa s frendovima ili prisutnim posjetiteljima koji su uvijek spremni na ovakve okršaje za rundu pića.

Sve detaljnije informacije o radu Rock Cluba "Time" potražite na web adresi www.rockclubtime.net , te se slobodno možete obratiti i na e-mail rockclubtime@net.hr .


Autor teksta i fotografija:

Vladimir Horvat Horvi
Zagreb, Hrvatska
djhorvi@net.hr


Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group

© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -