Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  Barikada - World Of Music - Svastara
GRUPA KINGS
Hrvatska

Grupa KINGS
P r e d s t a v l j a n j e

Grupa KINGS sve ukupno postoji nekih 7 godina. Počeli su jako mladi, kao klinci, tako da su sada još uvijek mlad bend. Začetnici benda bili su: Hrvoje Zagorec, Tomo Bačurin, Silvio Vrban, te Ivan Draganić Cico, uz managersko vodstvo Marija Zgurića. Kroz nekoliko godina izmjenili su se neki članovi, te napokon, danas, bend ima dva nova člana, a to su: Marijan Kos - solo gitara, te Marijan Pejić - bubnjevi.

U autorskom radu bend se okušao na samom početku sa pjesmom "Baš me briga" autora Hrvoja Zagoreca (frontmen benda), na festivalu Hit Jeseni u Varaždinu. Međutim, zbog neiskustva benda, nakon toga je nastalo autorsko zatišje od čak nekih tri godine. Iako bend tada nije autorski radio, imao je pregršt nastupa i to sa poznatim renomiranim izvođačima kao što su primjerice: Prljavo Kazalište, Parni Valjak, Crvena Jabuka, Oliver Dragojević, te mnogi drugi.

Nakon zatišja, Kingsi izlaze sa pjesmom "Najbolja" sa kojom zauzimaju jako dobre kote na glazbenim top lijestvicama i osiguravaju mjesto u Top 10 u emisiji "Glazbena TV" na nacionalnoj televiziji.

Nakon pjesme "Najbolja", uslijedile su pjesme "Isti", "Tako malo", "Sanjao sam tebe", "Budi uz mene", "Signorina" ... Sa pjesmom "Isti" po prvi puta su nastupili na festivalu "Oni dolaze", što je završnica Hrvatskog Radijskog Festivala. Godinu nakon toga, na istom festivalu, nastupaju sa pjesmom "Sanjao sam tebe" da bi 2006. godine pobijedili na istom festivalu sa pjesmom "Put od naših želja".

Kingsi su u svojoj karijeri uistinu odradili puno nastupa i neprestano rade na sebi i na pjesmama. Najnoviji aktualni singl, "Zakuni se", dobio je i svoj videospot, te je već aktualan na mnogim hrvatskim TV postajama. Novi videospot grupe Kings nalazi se na youtube!







Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -