Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  Barikada - World Of Music - Svastara - 2007
3. JAZZ FESTIVAL LOŠINJ
26., 27. i 28.07.2007. godine


Dino Dvornik, Saąa Nestorović, Zoran Jaeger Jex

3. Jazz Festival Lošinj

Ove (2007.) će se godine održati 3. Jazz Festival Lošinj u Malom Lošinju i sudeći po programu, ovaj mladi jazz festival postaje jedan od najperspektivnijih. Organizator ovog festivala je Pučko otvoreno učilište Mali Lošinj, a programski je urednik gitarist Zoran Jaeger - Jex, šef popularnog banda The Bastardz. Festival će se održati 26., 27. i 28.07.2007. godine u lijepom ambijentu preuređenog ljetnog kina "Vladimir Nazor", a nastupiti će slijedeći izvođači:

TAMMY McCANN, američka pjevačica osebujna glasa i bogate karijere, iz Chicaga, poznata po suradnji sa velikim imenima svjetskog jazza, između ostalih snimala je i nastupala sa George Dukeom, Von i Chico Freemanom i mnogima drugima. Uz Tammy McCann nastupit će i Porinom nagrađeni trio iz Splita, BLACK COFFEE. Svojim nastupom, trio "SLASTICA", pod vodstvom jazz bubnjara Borisa Ciglenečkog otvoriti će 3. Jazz Festival Lošinj, a odsvirati će set jazz standarda i evergreena uz pjevačicu Dunju Skopljanac - Peroš.


Massimo


Hrvoje Rupčić (Cubismo)


Massimo

Druga večer festivala rezervirana je za "zvijezde" hrvatske glazbene scene pa će tako nastupiti MATIJA DEDIĆ sa svojim triom kojima će se pridružiti jedan od najboljih hrvatskih pjevača MASSIMO, dok će se u drugom dijelu večeri prirediti pravi jazz / funk spektakl uz nastup legendarnog DINE DVORNIKA i JEX MF & THE BASTARDZ ALL STARZ, "supergrupe" sastavljene od ponajboljih hrvatskih glazbenika, članova grupa Parni Valjak, Big banda Hrvatske radio televizije, Gibbonijevog banda i drugih, a vokalna solistica ovog sjajnog banda je Danijela Pintarič, inače solistica kazališta Komedija, koju je šira publika imala prilike upoznati u vrlo uspješnoj izvedbi na ovogodišnjoj Dori.

Treća je večer festivala rezervirana za ethno jazz i latin jazz i tom će se prigodom predstaviti sjajni BLACK COFFEE ovaj put u suradnji sa ženskom klapom MENDULA iz Splita, dok će festival svojim energičnim nastupom zatvoriti jedan od najboljih salsa / latin jazz bandova u ovom dijelu Europe, CUBISMO.

Posebno je važno napomenuti da će se svake večeri festivala nakon redovnog programa održati After Party u jednom od najposjećenijih lošinjskih klubova, Konobi ''Catacomba", uz jam session i live svirku učesnika festivala, a iz dosadašnjeg iskustva možemo reći da se na jam sessionima događaju prave glazbene poslastice. Za više informacija pogledajte web stranice festivala na adresi www.jazzlosinj.com .

26.07.2007. - TAMMY McCANN & BLACK COFFEE (USA, HR); Trio SLASTICA & Dunja Skopljanac Peroš (HR)
27.07.2007. - MATIJA DEDIĆ TRIO & MASSIMO (HR); DINO DVORNIK & JEX MF & THE BASTARDZ ALL STARZ (HR, NL)
28.07.2007. - CUBISMO (HR, Cuba, Equador, Venezuela); Klapa MENDULA & BLACK COFFEE (HR)

Kontakti:
Zoran Jaeger, umjetnički direktor,
www.jazzlosinj.com
e-mail: z.jager@chello.nl
GSM: 098 808 273 / 091 899 5140









Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -