Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  Barikada - World Of Music - Svastara - 2009
METAL MANIA PARTY
14.11.2009. - Klub Boogaloo, Zagreb, Hrvatska

Metal Mania Party
14.11.2009. - Klub Boogaloo, Zagreb, Hrvatska

PAUL DI'ANNO (UK) / THUNDERBOLT (Norway) / ANESTHESIA (Hrvatska)

Ove subote, 14.11.2009. godine, u zagrebačkom Klubu Boogaloo održava se prvi METAL MANIA PARTY! Najveća hard & heavy zabava priprema se uz koncert tri sjajna banda - PAUL DI'ANNO, THUNDERBOLT i ANESTHESIA, te uz metal D.J. program na 2 floora, projekcije starih TV emisija "Metal Manije", nagradne igre za posjetitelje, štandove sa metal asortimanom (CD-i, majice, prišivači, nakit...) i još mnogo toga.

Ulaznice u pretprodaji po 100 kuna možete nabaviti u Klubu Boogaloo, CD shopovima Dancing Bear, FreeBird, Planet Music, te u svim poslovnicama Eventima.

Za sve stare metalce koji su odrastali uz HRT-ovu emisiju "Metal Mania" i za one koji su rođeni nakon nje, METAL MANIA PARTY priprema ultimativno iskustvo. Ne propustite!

METAL MANIA EMISIJA

Sjećate li se još televizijske emisije "Metal mania" koja se emitirala od 1991. do 1997. godine na Hrvatskoj televiziji!? Još i danas mnogi se sa sjetom prisjećaju tih "zlatnih" vremena televizijskog etera kada je gotovo svaki stil glazbe imao svoju specijaliziranu emisiju. Jedna od dugovječnijih i gledanijih bila je upravo Metal Mania uz koju su odrasle generacije fanova hard & heavy glazbe. Uz emisiju održavali su se i vrlo uspješni "Metal Mania" koncerti (povodom 50-te i 100-te emisije, te kasnije svake godine). Ponukani stalnim upitima autoru Gordanu Penavi Pišti "kada će opet Metal Manija?" odlučili smo napraviti Metal Mania party kada već nema izgleda da emisija ikada više zaživi na malim ekranima.


Paul Di'Anno


Thunderbolt

PAUL DI'ANNO - Prvi i originalni pjevač Iron Maidena - PAUL DI'ANNO dolazi sa svojim bandom i izvodi pjesme iz perioda suradnje sa Iron Maiden i svoj solo materijal. Zapamćen je po velikim hitovima "Running Free", "Wrathchild", "Prowler", "Phantom of the opera", sa prva dva albuma najlegendarnijeg metal banda svih vremena - "Iron Maiden" iz 1980. i "Killers" iz 1981. Obavezna literatura za sve fanove Iron Maidena. Web link: www.pauldianno.com .

THUNDERBOLT - Po prvi puta u Hrvatsku stiže izvrstan norveški band. Thunderbolt je klasična heavy metal petorka koja iza sebe ima dva albuma i sjajne kritike, a ovo je prilika da njihovu fenomenalnu svirku i izvrsnog pjevača upozna i hrvatska publika. Web link: www.myspace.com/thunderbolt .

ANESTHESIA - Ponovo oformljene legende hrvatskog metala zagrebačka ANESTHESIA koja je svojevremeno kroz TV emisiju "Metal Mania" imala najviše "vrćenja" od domaćih metal snaga zasvirati će nakon dugo vremena u originalnoj postavi (zanimljivo je da je i posljednju ikada emitiranu emisiju "Metal Manije", 16.09.1997. godine, otvorila upravo Anesthesia sa pjesmom "I'm not the only one"). Podsjetiti će stare fanove na pjesme sa njihova tri albuma koji su im donijeli nominacije za Porin i titulu neprikosnovenih kraljeva hrvatskog metala, a zasigurno i pridobiti neke nove klince koji su o Anesthesiji i njihovoj karijeri čuli samo priče.

NAJAVLJUJEMO:

14.11.2009. - METAL MANIA PARTY with PAUL DI'ANNO - original singer of Iron Maiden, ANESTHESIA, THUNDERBOLT - BOOGALOO
19.11.2009. - JOHNNY WINTER - BOOGALOO
21.11.2009. - MEALLICA REAL TRIBUTE - BOOGALOO
25.11.2009. - FENDER MEGA MUZIKA NAGRADA - BOOGALOO
27.11.2009. - POZDRAV AZRI, CORTO - BOOGALOO

Dobri duh rock'n'rolla - www.dobriduhrocknrolla.hr


Anesthesia

Autor priloga:
Gordan Penava Pišta, Zagreb, Hrvatska
gpenava@hgu.hr
hardtime@hgu.hr
www.hardtime-band.com








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -