Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  Barikada - World Of Music - Svastara - 2010
MEĐUNARODNA LJETNA GLAZBENA ŠKOLA PUČIŠĆA
P r e d s t a v l j a n j e

Međunarodna ljetna glazbena škola Pučišća
P r e d s t a v l j a n j e

"Međunarodna ljetna glazbena škola Pučišća" (nadalje - škola) djeluje na otoku Brač i ove 2010. godine obilježava petnaestu godinu postojanja. Za to vrijeme postala je jedna od najvećih ljetnih glazbeno - edukativnih škola u Hrvatskoj, te stekla reputaciju ozbiljne ustanove tog tipa i izvan granica Hrvatske.

Voditelji:
Svake godine školu vodi 50 profesora iz zemlje i inozemstva. Ove godine osim iz naše zemlje voditelji tečajeva su iz: Slovenije, Austrije, Španjolske, Mađarske, Kosova, Kazahstana, Rusije i Ukrajine. Sve su redom ugledni glazbenici i profesori na vodečim akademijama u svojoj zemlji. Molimo posjetite nas na www.music-school-pucisca.com , gdje ima više informacija o istim.

Polaznici:
Škola je namjenjena učenicima osnovnih i srednjih glazbenih škola, studentima glazbenih akademija i samoukim glazbenicima koji, bez obzira na stupanj dosadašnjeg znanja i muzičke naobrazbe, žele aktivno provesti svoj ljetni odmor. To je moguće zbog specifičnosti škole koja ima individualnu nastavu tjekom prijepodneva, a poslije podne grupna muziciranja u vidu komornog orkestra i drugih skupina instrumentalista. Do ove godine desetodnevne tečajeve pohađalo je 1200 polaznika iz Hrvatske i inozemstva (do sada iz Slovenije, Italije, Austrije, Njemačke, Španjolske, Engleske, Finske, Venezuele, Kosova, Makedonije, BiH i Novog Zelanda, a ove godine prijavljuju se i polaznici iz Rusije.

Nastupi:
Željeli bismo napomenuti da u dva i pol mjeseca, koliko traje škola, održimo u Pučišću i Bolu pedesetak nastupa i koncerata u vidu duhovne glazbe, komornih orkestara, kostimiranih opera, kazališnih predstava, internih nastupa, završnih nastupa i sl.

Novo:
Prošle (2009.) godine pokrenuli smo radionice učinkovitog komuniciranja pod nazovom "Komunikativnost - formula uspjeha" za sve zainteresirane. Uz to i u suradnji sa Kazalištem lutaka iz Zagreba pokrenuta je radionica za studente kazališnih akademija, nastavnike razredne nastave i odgajatelje - Ljetna škola lutkarstva (voditeljice: Kruna Tarle i Emilija Mačković Mrdaković). Molimo pogledati www.zkl.hr / Novosti.

Projekt podržavaju - Ministarstvo kulture RH i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH.

Priznanja: Kolektivna nagrada Splitsko - dalmatinske županije i oćine Pučišća za - Promicanje glazbene kulture i turizma. Mišljenje Ministarstva znanosti (MZOŠ) i Agencije za odgoj i obrazovanje temeljem stručne pedagoške ekspertize da je "Međunarodna ljetna glazbena škola Pučišća" jedna od najvećih i najuspješnijih ljetnih glazbeno - edukativnih projekata s djecom i mladima u Republici Hrvatskoj."

Suradnja: Glazbena akademija iz Zagreba i Ljubljane / Umjetnička akademija iz Osijeka / Zagrebačka filharmonija / Zagrebačko kazalište lutaka / Bolsko lito / Pučiško ljeto

Pokrovitelji: Općina Pučišća i Općina Bol

Medijski sponzori: Slobodna Dalmacija, Radio Dalmacija i Pučiška kronika. Škola je članica svjetske asocijacije "The Global Gateway", partnerfinding@globalgateway.org

Kontakt: Vesna Vrandečić (mob.: 091 7986 674 ; e-mail: vvrandecic@gmail.com ; web: www.music-school-pucisca.com)








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -