Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  Barikada - World Of Music - Svastara - 2010
THE TIDE
"Kings Of The Hill", Slovenija
The Tide
"Kings Of The Hill", Slovenija

THE TIDE - "KINGS OF THE HILL" DONOSI REVOLUCIJU U IZDAVANJU ALBUMA!

Novi album, "Kings Of The Hill", slovenačke grupe The Tide, predstavlja je kao samostalnu i pouzdanu grupu koja se ne pokorava trenutnim trendovima, nego ipak slijedi svoju vlastitu priču. Zašto su onda baš oni Kraljevi? Zato jer zaista rade to što žele, jer vjeruju u sebe i nisu postali tek dio glazbene industrije. Iza njih stoji i inovativna ekipa koja sa originalnim pristupom smjelo prelazi granice prosječnosti.

The Tide su izdali beskonačan broj unikatnih albuma

Naime, grupa The Tide je svoj novi album, "Kings Of The Hill", izdala sa beskonačnim brojem unikatnih omota! Na njihovoj Internet stranici http://www.thetide.si/ , može svako, bez plačanja, oblikovati svoj unikatan omot njihovog novog albuma, te ga podijeliti sa ostalim svijetom ili objaviti, npr. na Facebooku. Ako bi htjeli imati primjerak tog albuma, kojeg ste sami oblikovali, možete ga naručiti preko njihove Internet trgovine i tako ćete putem pošte dobiti potpuno originalan, tzv. "digi pack" omot sa vašim osobnim dizajnom i priloženim albumom. Preko Interneta možete, pored albuma, naručiti i poster, majcu, broševe, itd. također oblikovane na vaš unikatan način.

Novi album grupe The Tide, "Kings Of The Hill", kao i njegove prethodnike - "Love & Trust" (2006) i "Izštekani - Live & Clean" (2008), možete putem njihove Internet stranice potpuno besplatno prenijeti (download) na svoj osobni kompjuter!

Cijeli, gore opisani projekat, osmislio je Studio "Pop-up" (www.pop-up.si) ; Internet aplikacije "Hardcode" i Davor Bauk su se pobrinuli da je oblikovanje jednostavno, brzo i zabavno. "Love & Trust", priče je kraj, sada naime, dolaze "Kings Of The Hill"!

Grupa The Tide je zadnje dvije godine svog glazbenog stvaranja, sažela u jedanaest novih skladbi koje čine gotovo sat vremena razigrane, na trenutke i oštre, ali još uvijek prepoznatljive i jedinstvene glazbe.

Na albumu "Kings Of The Hill" nalaze se i skladbe "Monday Sleeper" i "Do You Worry Now?", koje su se u različitim verzijama prvi put već bile predstavljene u emisiji "Izštekani" i kasnije objavljene u sklopu albuma "Izštekani - Live & Clean". Album "Kings Of The Hill" vrlo je dinamičan, na trenutke čak i oštar, a skladbe kao što su "Snow!" i "Letters From The Other Side" dokazuju da je grupa The Tide našla svoj prepoznatljiv zvuk i to već na svojem prvijencu, "Love & Trust", a svoj zvuk su do sada još i bolje usavršili i nadogradili.

Kao i na prvom albumu, "Love & Trust", i ovaj put je mjesto producenta i svega što dolazi uz to, opet preuzeo njihov basist Dejan Osterman, naravno uz pomoć ostalih članova grupe.

VIDEOSPOTOVI: Pokraj postojećih videospotova za skladbe "Snow!" i najnovijeg, "Decline", već se priprema i sljedeći za pjesmu "Kings Of The Hill", za naslovnu pjesmu sa novog istoimenog albuma grupe The Tide.

Kontakt osoba: Bill Kapelj / e-mail: bill_kapelj@yahoo.com / GSM: 00 386 40 667 040

Web: www.thetide.si / www.myspace.com/thetideone

Foto: Aljosa Korencan
THE TIDE - Decline
THE TIDE - Snow!

Foto: Dragutin Matosevic

Autor:
Bill Kapelj
Ljubljana, Slovenija
bill_kapelj@yahoo.com

Foto: Dragutin Matosevic








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -